Followers

Friday, January 16, 2009

menunggu Mogwai


"therapist pun semuanya tak boleh pakai..."

orang miskin, beli t-shirt pun main rembat, oversize.... nak tunggu beli seluar, untuk concert Mogwai. seluar saya yang lain semua lembut2 dan kelihatan freak untuk aktiviti lasak. walaubagaimanapun, konsert Mogwai lebih menuntut pendengaran yang tajam berbanding aksi nihislist bodysurf, stagedive, wall of death, yang sering saya nak buat, tapi tak tergamak nak dibuat.

saya juga diminta interview gremlins sekian yang pekat accent scottishnya. dengar kata, mamat american pun susah nak paham sebutannya. bila ya kali terakhir kita melihat warga scottish di tv, di layar? trainspotting?

tapi the thing is,.... yang perlu diberi perhatian ialah muzik yang akan dipersembahkan oleh pemuzik2 bisu ini. taklah bisu sangat, ibarat Silent Bob, dia bercakap bila perlu saja.

i'm jim morrison i'm dead. selamba mereka namakan lagu yang menyentap jiwa itu. tak berbunyi "Break on Through (To The Other Side)" langsung...

yes, you guys hate sigur ros, saya pun tak paham kenapa awek tu suka sangat...

awak semua masih ada lagi Blur is Shite t-shirt?

2 comments:

reddishblack said...

Sometimes...we DO love or like something for no reason.

Like...I love the 7th lampost on the 3rd street..so, does that means the 5th lampost is any different. no really. It just the feeling dat i have for the 7th.

It's like...Oh, i love this thing-kinda thing.

It's not necessarily to understand to love u know.

So, wht i'm tryn to say here is, tak perlu la faham kenape org lain suke mende yg awak tak suke.

:D heeee.

inche' ahmad blitzenius nazri said...

alah.... ye la,.... after conversation,saya ni macam barry burns,... suka mengutuk sigur je....


tapi this post happen before they plan for the show. masa tu in 2007, saya ikut sorang awek ni masa student gig kat lim kok wing yang ada makan-makan. ada la satu band yang nyanyian nya menyeksakan.....

lagu awek tu x semena-mena menyebut sigur.....


tapi awek tu tak jadi awek saya.... haha. so, saya mengata dia. but you're so lovely.

saya minta maaf. huhuuhu...

Related Posts with Thumbnails