Followers

Friday, October 30, 2009

Ripping work & wretched word & detachment reality




ia bermula dengan removal dari list.
kemudian dengan pesanan di inbox yang berbunyi:

"salam bro,
boleh tak kau delete gambar (sekian-sekian) dari kau nye facebook and myspace.. terima kasih. "


delete dari eternity?
dude, aku takde gambar dia. aku ada artwork aku dalam bentuk digital je. gambar dia ke tu? pandainya....

dude, original artwork pun aku takder. pastu kau nak aku erase dari realiti. apa lagi artwork yang aku ada untuk aku tunjuk pada dunia walau sedar dunia tu sementara? dah sakit tenat dah pun?

ACT OF GOD.

.... lordy....



BUT HEY, WHY SHOULD I RESPOND to this PERSON WHO NEVER FUCKEN RESPONDING ME??!!! AND SHE JUST REMOVED ME AWAY...






gosh, it's a good play. play god, play dead.

2 comments:

El Moe de la Rocha said...

hah. been there.

just ignore these kind of lameass fuckers. tak civilised langsung.. kampungan.

inche' ahmad blitzenius nazri said...

godbless.

we're joy division and you're the crowd.

Related Posts with Thumbnails