Followers

Monday, June 28, 2010

Tiz Zaqyah: Tidak...Semua Itu Tidak Benar!



Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak.”, kata Jejai. "Who the fuck is Jejai? Gila rempit nya nama," yes, i heard u ask, but we already know.

Tapi Tiz Zaqyah kata lain plak.

Anyway, Tiz, I'm with you!!!!!! kahkahkahkahkahkahkahkah!!!! Fasha Sandha is yesterday news.


and anyway Tiz, beloved one, kalau saya rindu awak, saya mesti gi makan kat satu kedai kat sri gombak ni. saya terbayang awak amik order nasi goreng kampung dan neskopi ais saya. kemudian awak sambung makan. sambil menyuap nasi, awak merenung saya yang juga sedang menyuap nasi diiringi lagu Pelican, "Strung Up From The Sky".

2 comments:

mior said...

hrmm..???

Blitzenius said...

entry ini saya kira insider joke saya dengan seorang kekasih. ketika itu saya tak kenal siapa Tiz Zaqyah ini tetapi makcik2 di kampung dah mula merancang nak merisik dia sebagai menantu. imam2 muda juga pada mulanya fikir dialah calon isteri yang sesuai yang mereka cari-cari sedang mereka tak dapat melihat garisan membezakan antara dunia lakonan dan realiti. saya kenal Tiz Zaqyah pun selepas kekasih ini beritahu seorang gadis yang berkerja di sebuah restoran ini mirip Tiz Zaqyah. sampaikan kekasih ini beritahu dia akan mengorat gadis restoran ini jika dia seorang lelaki. sampai begitu sekali.

Related Posts with Thumbnails