Followers

Tuesday, September 21, 2010

...with your hands wide open, renew the days we all thought lost, renew the days. let go. release, revolve, renew...




im trying so hard to write a fiction. about the destruction of someone else wedding next week. lebih menyayat hati dari “The Wedding Crashers”. soundtrack by Rosetta - “A Determinism Of Morality”.

ada adegan pass out.

ada adegan bagi kad.

ada ER.

ada doktor yang tahap cynical bitch bila berdepan dengan penyakit misteri.

ada tarian epilepsi.

ada close up shot yang suka diambil oleh mamat/minah DSLR kat tandas awam Pavillion.

ada hot milf dan adik perempuan dia. dua-dua available.

ada adegan kecurian instrumen di salah sebuah konsert sehingga band menyirap gila, tulis surat kat Starbucks.

anda tak faham tapi budget faham.

tak ada lirik.

mana pernah ada lirik.

p/s: perlu tambah : ada insulted karipap dari 7 Eleven.

3 comments:

sastraboy said...

haha.

duit adalah cabaran terbesar seorang yang bercita cita tinggi.

rileks bro.

sastraboy said...
This comment has been removed by the author.
Blitzenius said...

@sastraboy : sekurang-kurangnya kita dah tanam idea di sini. better than nothing at all. jangan sampai terlepas idea ni ke tangan yang tak sepatutnya. anak yusuf haslam, contohnya lah. atau prof razak. kalau tak, bab soundtrack Rosetta tu confirm dia nak buang, sedang lagu-lagu itu punya pivotal role.

maka gampanglah jadinya...

mesti nak menyelit elemen drift, diana danielle, atau adegan menunjal dahi Waheeda.

Related Posts with Thumbnails