Followers

Saturday, October 09, 2010

A_WID_THA_TEE_THA



Saya tak pasti apa tujuan post ini. Semuanya sebab katalog baru IKEA. (Ya, saya kumpul katalog ini, hampir semua setiap kali keluar edisi terbaru. Walau diberi percuma, ia tetap ada nilai, dalam RM10 di pasaran.) Filem "(500) Days of Summer" mungkin buat golongan hypster menyerbu IKEA semula dengan pasangan mereka, menulis kembali kisah pertemuan mereka. I don't buy this. Malang sekali Music Exchange di belakang Jalan Walter Grenier (belakang Lot 10) sudah tinggal kenangan...

Saya menggali semula karya saya yang sempat diterbitkan di dalam komik Rottworld, keluaran terakhir. Ada juga b-sides. Yang di atas ini, sempat menghiasi (no, that's not the right word. 'Menyemak'. That's more like it.) ruang mamak dan newstand, dan rangkaian MyNews. Memandangkan Rottworld sudah out pf operation, maka tak dapatlah saya nak menyelitkan lawak kombo Ayu Raudhah + Tiz Zaqyah. kecuali the namesake yang kat atas tu.


I almost forgot about it until the latest edition of IKEA catalog.



Fuck. You. Lagu Polly Jean Harvey.








Ok. Next entry saya cerita pasal HORSE The Band.


p/s: happy birthday kepada empunya badan dalam katalog tu. dan seorang lagi rakan baik saya, Maya Suraya yang pernah hoskan program radio 'Rock It Her Way' , kemudian bertukar nama kepada 'Alternation' di TraxxFM, di mana pernah sekali saya jadi guest producer. tahun ni saya perasan ramai girl friends saya lahir bulan 10. Libra girls, they're lethal...

2 comments:

gabanMorka said...

fuh...awek penghias muke depan.patotla rajin kumpul.hehe

Blitzenius said...

nope. ironiknya, sebelum-sebelum ni memang takder objek seperti penghias kulit yang kita lihat kat atas ni. ini mungkin edisi istimewa sebab versi pdf yg saya muat turun, cover dia lain.

tengoklah lawatan saya ke Ikea saya nanti macamana.

Related Posts with Thumbnails