Followers

Friday, August 12, 2011

ini barangkali anugerah internet pertama saya. and never again....



...dan ia tak berkait langsung dengan blogship pun.



it’s been a week, i didn’t noticed that i am one of the award receiver for this year Big Bad Wolf Book Sale that i don't know up until this point where it's going to be held but they already set a date on 7th till 16th October. Club Scout Award, though, i wish mine was Cthulhu Calling, that would be more fun. as an award receiver too, i won myself a media preview sale pass which i myself don't really know how the mechanism works, until a day before the book sales.

This is the 3rd year for BBW Book Sale. Saya sebenarnya bukanlah shopaholic tahap ultra bila berdepan dengan bookfare sebegini tapi BBW ialah jualan buku yang termurah bagi title2 first hand. The thing with me, sebab mungkinlah sejak kecil lagi saya dah terbiasa and have a fond on bookfare, maka saya selalulah pergi. saya tak beli banyak, but i love bookplace.

thanks to all nice people at Big Big Wolf for this award. and thanks dear for the mention ;)



pada nota yang lain-lain pula, sekarang saya sedang dengar projek 'konon Witch House' terbaru dari Chino Moreno, ††† (atau dipanggil Crosses) yang... agak familiar pada saya dan pada masa sama buat saya kata, "oh,... chino sudah hips†er sekarang..."

jadi pitchfork dah cipta terma baru untuk subgenre baru, no.



salam ramadan.


p/s : tak sampai seminggu selepas Chino Moreno mengeluarkan EP percuma ††† , gitaris Deftones, Stephen Carpenter mengikut jejak langkahnya juga dengan EP percuma bernama Sol Invicto yang boleh diibaratkan seperti penyertaan lewat Stephen terhadap muzik industrial + drum n bass + gitar berat ala Aphex Twin + Atari Teenage Riot + Clint Mansell soundtrack Pi + diskofrafi Metalheadz, post dslr.

3 comments:

Dr. Ben said...

camana boleh menang ni bro? Beli buku banyak ke?

Blitzenius said...

dr ben, ada sekali saya melawat facebook BBW, tinggalkan komen pada status. mungkin sebab saya tinggalkan komen yang terawal maka saya terpilih, semudah itu. saya tak diberitahu tentang pemberian award ni, cuma bernasib baiklah. media pass preview BBW selepas itu hanya diberi pada mereka yg menang peraduan dalm blog BBW. hadiahnya, melawat tapak bookfare sehari lebih awal, mungkin ada extra discount, goodie bag. dah macam nak melawat kilang Willy Wonka. :)

Ramzi said...

hello
salam kenal ya :)

Related Posts with Thumbnails