Followers

Monday, September 10, 2012

that bass...


Russian Circles. See them again at Sunflower Hall, Global Business & Convention Centre, 4th Floor, No. 8, Jalan 19/1, Section 19, 46300 Petaling Jaya, Selangor on October 12, 2012.

Information on tickets here : http://www.soundscape-records.com/?p=1201

Tak sempat cerita lagi kan pasal album Empros (kecuali yang follow tulisan saya dalam ruangan Ulasan Album majalah ROTTW, ada jugak saya post sikit kat Tumblr, macam teaser dulu). Album tu boleh dapat di sini, cuba contact Soundscape Records. Yes, ada tajuk lagu "Batu" yang saya suspect datang ilhamnya selepas mereka melawat Batu Caves, tempat kita makan, mandi , tidur, membanting tulang empat kerat setiap hari but I could be wrong.



Kalau ada yang terlepas, di bawah ialah video post concert Russian Circles di KLPac 2 tahun lalu.



Ketika ini Russian Circles sedang tour bersama band Eagles Twin di Australia. Kalaulah dapat bawak Eagles Twin sekali untuk tour Asia ni...

4 comments:

Adi Herman said...

wow nice band!

Blitzenius said...

Adi Herman : kena ada pengalaman live kalau layan band ni. saya dah alaminya 2 tahun lepas, mungkin pergi seround lagi.

ZAR said...

aku belum pernah pergi lagi ni.

Blitzenius said...

ZAR : amat disarankan tengok! boleh jumpa Duktur Ben.

Related Posts with Thumbnails