Followers

Friday, November 02, 2012

[video muzik] How to destroy angels: Keep it together


Best la ada bini, boleh suruh nyanyi. Si grafik designer-merangkap-jurugambar rasmi tu pun dia boleh paksa main keyboard/synth macam dia suruh si Robin Finck main key/synth sampai sumbang-sumbing bunyinya masa lagu "Closer"....*ceritabenar

 
Anyway, HTDA secara rasmi telah menjadi unit berempat dengan Rob Sheridan menjadi anggota keempat dan rasmi (walaupun ramai yang menganggap dia hanya sebagai anggota yang memberikan perlambangan visual kepada HTDA sebagaimana kerja seni projektornya untuk Nine Inch Nails, mirip Josh Graham untuk band Neurosis sedangkan di  dalam video di atas anda lihat sebaliknya). EP HTDA bertajuk An omen_ EP (yang kedua selepas EP 'test market' pertama pada tahun 2010) akan rilis pada 13 November 2012 ini, 6 hari sebelum hari bertuah kami. Buat reti sikit, cik Suessy.

Oh, Fez, jangan mulakan atau dengan sengaja menyebut dreamgirl pun dalam entry ni. Nanti merebak kat cik Suraya 'Suessy' Suhaimi dengan dia pun bercakap benda yang sama. Anggaplah ianya fasa saja.... I know what's going on okay.


1 comment:

Adi Herman said...

layan jugak lagu "keep it together" diorang ni...ermm Trent Reznor ni mcm2 saja projek dia haha

Related Posts with Thumbnails