Followers

Thursday, August 28, 2014

Yana Samsudin bergambar dengan pakwe barunya, Qamar Hariz

Maka saya bagi pihak anak sedara saya, Hariz nak ucapkan terima kasih buat Yana sebab sudi luangkan masa bergambar dgn dia. Kau cantik Yana. Pakcik si Hariz pun nak bergambar dengan awak. Kita berdiri mesti sama tinggi...

Dengan itu saya juga ingin memohon maaf pada awak, Yana atas kritikan saya terhadap mutu pengarahan awak yang gagal di mata saya but that's about it. Shall we move on to our next film review. Yes, we should.

3 comments:

Farrah MF said...

Naper Pakcik si Hariz tak bergambar sama?
dtg berkunjung & follow sini

Blitzenius said...

Because his pakcik wasnt there sayangku. Kalau tak, sapa nak ambik gambar? Monopod azwan ali?

MaMa Chantique said...

Muka hariz macam shock je tu...mesti tak sangka kan dapat bergambar dgn yana...

Salam perkenalan n selamat hari merdeka.

Jemput singgah blog saya Mahligai Vitamin

Related Posts with Thumbnails